Tuesday, November 17, 2009

...happy...


budak2 comel sudah tiba...

happy.

bila dengar kawan2 yang sudah selamat melahirkan cahaya mata.

majority dapat baby gurl...paling latest suraya@jepun(anak pun dah macam awek jepun :) ).. wana(anak dah nak belajar merangkak tapi br upload gambar semalam.. haha).. hafsah(schoolmate zaman muda2 dulu.. tarikh bersalin paling cool 20/09/2009).. mery.. ayiem.. junaidy.. dan ramai lagi... oh ya... kawan opis kt meja sebelah pun tgh sarat baby girl.. tak lama lagi tambah lagi seorang... itu yang anak perempuan... anak lelaki pun ramai... zana.. pai.. wak.. etc.. etc...

tau apa yang best dapat anak perempuan ini?? boleh dress up budak-budak kiut itu dengan baju2 yang super kiut miut yang banyak gila kat supermarket. okay jum berangan untuk meng'dress-up'kan these little princesssssss sekarang....





kalau lalu babies' department kat supermarket mesti geram geram geram tengok baju-baju untuk baby gurl... insyaAllah kalau dapat anak perempuan dah ada planning untuk aktiviti seronok nanti. hehe.. tapi setakat ini baru standby 3 nama untuk anak lelaki.. hehe... anak perempuan tak ada idea lagi...


entri kali ini bukan bererti saya sudah pregnen yee... walaupun selera makin bertambah semenjak dua menjak inih.. sebab encik imran tak lalu makan seminggu ini...so tolong habiskan apa yang ada dengan suka hatinya... semua tak boleh masuk katanya... sikit-sikit loya.. amboi.. mengalahkan perempuan pregnen... :-p

insyaAllah tahun depan kami akan cuba tambah seorang team member dalam family. sebab sekarang ini masih sedang mengumpul dana untuk honeymoon berdua. kalau sudah bertiga dah masuk lain honeymoon series okay...