Monday, September 7, 2009

uPdates...



sudah lama tidak berblogging... nama Pun sPesies malas..
bagi membuktikan kemalasan menaiP... mari ikuti uPdates saya dan dia dalam dua tiga bulan ini dalam bentuk Point-Point...

  • kini bermastautin di Melaka kerana menurut Perintah kerajaan untuk berkhidmat di Selandar.
  • berjaya menjadi Pemegang lesen P setelah ujian JPJ dua kali. haha... Panjang cerita.. nanti la aku cerita kalau sudah rajin.
P for POWER!!!! uhukkk!
  • drive sendiri Pergi balik dari kerja. sebab temPat sangat asing dan tiada siaPa untuk hantar Pergi kerjaaaaa...
  • masih berbadan satu... belum ada rezki.
.. yang sebenarnya kadang2 takut walauPun kadang2 nak....
  • keyboard laPtoP rosak. Aku susPect masa kena Petir itu hari. huruf P tidak berfungsi. that's why semua huruf P caPital letter. terPaksa coPy n Paste.
hmmmm... ngantuk tunggu Pukul 5. nasib baik ada internet. itu Pun tumPang kabel internet membe meja seblah. hehe


Selamat berPuasa (kalau cakaP selamat beraya mesti kau susPect aku tak sabar nak raya kan??.

Maaf zahir batin.