Saturday, August 8, 2009

KOnVOkEsYen ke-5




Sabtu lepas konvokesyen UTHM kali ke-8. Tapi ke-5 bagi saya. *Konvo sekolah menengah pun kira kan?? hehe...

Okey... enjoy the gambars... malas mau cerita panjang lebar...



officially sudah menjadi alumni UTHM *tepuk-tepuk untuk diri sendiri.



nak konvo musim H1N1 ni wajib pakai mask... lantak la diorang nak kata kami positive H1N1 ke... megatron ke... doktor gigi ke... yang penting.. safety first!!!




the graduate..



the graduate and the graduate's husband.



si saiz XL yang memakai jubah saiz S. hehe...




Seronot!!!



the graduate and the graduate's kawan (Puan Hanin).




Saya dan huda excited di apit si gadis2 yang belum konvo... sabar ya.. turn kamu akan datang juga nanti.




tgh sms mencari Ilun... rupanya sudah pulang ke rumah. sabar je laaa... tak apa laa... kalau ada rezki kita bergambar sama time konvo Ph.D... ada brani??? Okay.. kalau malas sambung belajar kita tangkap gambar sama2 time konvo anak-anak k... :D






Selingan...

saat-saat melepak bersama encik asben di penghujung konvo. tata...



video