Wednesday, July 22, 2009

diari penganggur terhormat

Sehabis latihan mengajar dalam sebulan yang lepas, ... (eh sebulan dah?!! cepat betul masa berlalu) whewwww... Mari kita recall balik beberapa perkara yang telah saya lalui sepanjang tempoh yang amat seronok inih...


1. jadi peneman si kaki bola...



yeay! Akhirnya suami ku tidak kempunan menengok M.U beraksi kerana tiket sold out untuk match sabtu lepas.


M.U vs. Harimau Malaya. Go Malaysia!!!



2. Parenting Class


adorable Alia & mak cu

alia n pak cu

bizinya yang.... ini baru tiga anak... nak tengok tiwi pun susah.


more kids?? think again.. :p


pose action kamen istimewa dari ee'am utk mak cu



3. Lawatan sambil belajar Part I

lawatan sambil belajar ke shah alam. *meng'usha' potential dream home. Sila bermimpi sekarang. semoga mimpi menjadi kenyataan. hihi..


mmmmmmm.... :)


nice neighbourhood...




4. Lawatan sambil belajar Part II

I've never been to zoo before. so encik hasben telah menunaikan hasrat saya beberapa minggu yang lepas. hehe... Here's some of the pictures taken. tak larat nak upload semua. EnjoY!!

Zoo!!!!


itu burung kah? angsa kah?


jika anda berketurunan jawa, sila bangga sekarang. *rusa dusun takda kah?? heee..


sabar lah wahai rusa... kalau makhluk inih lulusan universiti mesti dia dah sue orang yang letak nama nih.


this creatures remind me of my late BONNIE *arwah hamster yang saya bela beberapa tahun lalu.


nama spesis ini ialah CAPYBARA. largest tikus in the world. Whoah!!


siapa kuat?



enchik unta yang telah menukar kewarganegaraan Malaysia.


tahukah kawan-kawan...otak burung unta sebesar matanya sahaja *tiru iklan astro


ice-cream break...


meet mr. & mrs jirapah


pheewiiit... luv is in the air...


hellow gorgeous...


nyum nyum nyum...



what??? swimming tiger???


lawatan ke Zoo tidak akan sempurna tanpa bertemu anda encik singa...


okay sekarang pilih... saya atau dia??


tata... jas n bern... nanti datang lagi yaaa....




gambar tambahan....


taken OTW nak balik rumah...