Friday, April 24, 2009

Catatan Terakhir Di Parit Raja (Part 2)

Aktiviti sambungan selepas makan besar pada malam itu...

mana lagi... BP Walk laa... Kita Ngeteh duluuuuu...


Peluang terakhir berborak sebelum membawa haluan masing-masing..


Apa laaa yang lawak tu...

Sesi photoshoot di Dataran Batu Pahat bermula... tidak percaya ini Dataran BP? Sila perhatikan tugu batu dan pahat di belakang model-model inih...


Tengah ambil mood.. 


something's wrong?


Ini pertandingan cutest butt ke hapa? Mat Syah saja nak penuhkan korum budak pompuan..


Percubaan untuk pose ala-ala gay... haiyooo...


Parit Raja's Next Top Models... hua hua hua...


Take 5.. setelah penat berposing.. Sempat lagi si Muizudin buat free show... kekeke...

 
Tengok tu.. tak habis-habis lagi...


Percubaan pose paling seksi oleh azad... Aaww... Gila kuat aura seksi kau Azad.. siap boleh blurkan model-model yang lain...


Ini pose paling istimewa... menguji ketinggian anda... Time ni lah kami bersyukur tergolong dalam golongan kurang inci... muka depan beb! haha...


Baarisss... siap!!


"Tolong.. kami nak kawin tapi duit tak cukup lagi..."
Aku suruh berlakon jee.. Sungguh-sungguh pulak si Iza pi marah mangsa terbabit. LOL.. 


Aksi gumbira Muiz dan Huda setelah berjaya melakunkan watak ditangkap basah di batu pahat...

 
Tugu peringatan budak-budak baru habis sekolah... Sempena kemerdekaan yang dicapai beberapa jam yang lepas...


Posing jangan tak posing!!


Sedang berusaha keras untuk merebut title PRNTM...


and the winner is... u decide! :p


Pose terakhir.. masing2 dipaksa memberikan pose yang paling seksi... 
and this picture was taken by.....


 me!!!!! =)


Enjoy!!! 
Buat kawan-kawan semua.. Selamat Berlatihan Mengajar di serata tanah air starting next week....

Terimalah sedas dua pantun dari saya yang tidak seberapa inih... 

Kalau ada jarum yang patah.. Jangan simpan beli yang baru.. kalau ada silap dan salah.. Maafkan je la yee... Ewah!!!



Catatan Akhir Di Parit Raja (Part 1)

Rabu lepas merupakan tarikh kemerdekaan budak-budak MBV(last paper untuk masters degree a.k.a. paper-last-untuk-formal-education-kitaorang-bak-kata-ilun)  dan kami merancang untuk meraikan dengan penuh kesyukuran.. dan kegumbiraan yang tidak terkata...
Walaupun dikejutkan dengan berita yang Dr.Wahid becadang untuk membuat kelas terakhir selepas paper last pada malam itu... kami tetap bergumbira.. bukan apa..sambil buat kelas boleh buat BBQ.. hehehe... 


Earlybirdies... semangat punya pasal.. 7.30 p.m sudah terpacak di UTHM.. :)


Dua orang budak bajet kiut.. okay2.. bagi can la.. memandangkan mereka ini pemegang status ahli termuda dalam kelas..

Agak-agak pistol jenis apa tu lun?


BBQ!!! yeay...
Antara orang-orang kuat dalam tugasan menyediakan makanan...

Posing-posing anak dara dan tak dara Seksyen 1.. nih masih tahap malu-malu lagi...

Haa.. tengok tu!! Kalau anda perasan ada makhluk turut berposing di bawah meja tersebut.. Sorry mr.Jaki... berani buat berani tanggung... kah kah kah...


Biasalah... kalau jumpa kamera memang pantang diorang inih.. 

 
Beginilah caranya menghabiskan masa sementara menunggu makanan siap..


Walaupun makanan sudah siap..


Encik Fotografer saja nak tunjuk yang aku melantak tak hengat dunia pada malam itu.. nasib baik sempat cover.. hehe...

nyum nyum...

Who don't luv makan-makan... tengok tu, Encik fotografer suruh posing pon tak layan... 



muka-muka kenyang yang amat... Alhamdulillah...



to be continued.....