Tuesday, April 14, 2009

BP Walk

Aktiviti hari ini..
  • Siang - Meng'edit' tesis yang tak siap-siap
  • Tengahari - Still meng'edit'
  • Petang - Muak tahap gaban sampai hendak ter'munth"... Layan tido jap
  • Maghrib - Saya menerima pelawaan ilun dan rakan-rakan untuk mencuri sedikit masa berlibur di BP walk (sambil menghantar cik Nurulhuda ke stesen bus BP) dan inilah hasilnya...

setelah hampir sepuluh minit tidak berjaya menyeberangi jalan yang sebok.. kami mengambil keputusan untuk mengabadikan gambar inih... tengok muka diorang tu... hepi je kan? cover la tu... hahahhaha...


Muka bangga ilun yang tidak terperi setelah berjaya menyeberangi jalan yang sibuk ituh.


Gambar ini memang setting blur khas untuk si gadis pemalu :")



Yaa!!! itu kami!!! Saya dan cik Nurulhuda yang akan berlepas ke Ipoh pada pukul 10 malam.




Nota Kaki Tangan:
Tahniah kepada pasukan OldStars yg berjaya menjadi juara tournament futsal NEC pada hari Ahad yang lepas...
p/s: tak nak belanja kee? dgr cerita dapat hadiah lumayan.. :))


Snapshot mamarazzi di sebalik belukar semasa kapten pasukan tengah brainwashed(cuci-otak) anak2 buah supaya menang walau-apa-pun-yang-akan-terjadi pada hari itu.
Sekian.