Thursday, March 26, 2009

KPP - Ketua Panel Penilai


akhirnya keluar juga list yang ditunggu-tunggu itu...


Good luck to all MBVians!!!


selamat berpesta PS dan menempuh alam VIVA (bukan kereta viva perodua tu ok!) lagi seminggu lebih saja lagi.


babies season...

last time i checked... most of my married friends are pregnant!!! wana dijangka bersalin september nanti... wawa bulan empat ni... zana bulan september gak... oh ye... housemates saya pun dua-dua tengah pregnant.. even my high-school-fren's wife pon dah dua bulan pregnant!! Awal 2009 my cousin dapat baby baru...The last 2 weeks, kakak ipar saya selamat melahirkan baby gurl cumel yang diberi nama Dzureen Alia Batrisya. and the list goes on... nampaknya 2009 nih akan ramai baby-baby cute yang akan muncul... hohoho..

the other day.. my mom called.. kebetulan masa tu wafi si hensem boy tengah ketuk2 my pintu bilik... diiringi dengan 'celoteh' dia yang wawawa... rasa macam hendak cubit2 je pipi itu....

assalamualaikum... antie... oo antie... *sila baca cara upin ipin bagi salam kat tok dalang.

then my mom said...


"seronok ya duduk rumah yang ada budak kecil. Boleh main2.. tidak la bosan. kan kan kan?"


terus aku tukar topik... kang melalut, lain pulak kesnya...




jemput la masuk wafi... pintu tak kunci...

hai wafi....*sigh