Sunday, March 22, 2009

SEROOOMMM....

akhirnya berakhir jua episod serom dalam hidupku... 

bermula jumaat lepas kami berlepas ke serom dengan tahap kebimbangan yg agak tinggi terhadap ketiadak-siapan thesis yg perlu dihantar selepas balik serom nanti... apa-apapon... enjoy jugak sebenarnya join program nih.. ye ke? apa2 pon... layannn.....

kalau tak silap aku... nih program anak angkat yang ke 3 aku join di sepanjang hidupku... hmm... lebih kut... tah la..
but this time.. aku dapat bapak angkat yg berpangkat ketua kampung... and we came in package... empat orang skali... 2 girls and 2 boys... tu termasuk aku la skali...

overall... kami agak bertuah kerana mendapat keluarga yang cool... takda masalah yg mendatang... alhamdulillah... 

part paling aku suka bila join program mcm nih.. mesti asyik makan...makan... makan... 
tak kira la makan nasik kee... makan angin kee... makan kuih ke... 
mak pak angkat kami plak asyik nak sogok kami dgn makanan... 
kadang2 risau gak... abis program kang mesti berat badan akan increase... huuuu.... seraammmmm.... apa2 pon... layaaaannnn..... 

alhamdulillah semua dah selamat... sebenarnya malas aku nak story panjang2... so enjoy the pics!!! :D

first day... beberapa minit selepas sampai di Serommm... 

tgh bosan menunggu majlis opening bermula... cuaca tgh panasss...


dengan tidak semena-mena hujan turun dengan lebat... nice!!!!
last day... tgh lepak@kantin tunggu makan tghari

tak senunuh punya ajax!!!!

yesss!!!! makanan dah siap!!

bersama kakak n mak angkat aku... hebat diorang nih.. menang pertandingan gubah bunga n buah!!! kami tumpang habiskan makanan hamper je.. hehe...

pak n mak angkat n cucu-cucunya


pak angkat bawak kami pi bersiar-siar ke sungai mati

heee....


last shot before leaving rumah pak angkat kami

mak angkat n anak-anak angkatnya

tata.... panjang umur jumpa lagi!!!! 


lastest but not leastest... sebelum menaiki bus untuk berangkat ke Bt Pahat...


bubyee seROOMMMM.......