Wednesday, February 18, 2009

our wedding story part 1... :D

cerita pertama yg ingin saya sampaikan...

kami dah kawin!!!! hehehe...

almost 1 month dah pon... the funny part is.. sometimes aku lupa yg aku dah kawin... hihihi... bukan apa... masih belajar kan... duduk pun jauh dari suami (hehehe... suami.. :p)...

sori ye kawan2... bukan taknak jemput dtg kenduri itu hari... mmg tak buat pon lagi... insyaAllah June nanti... sapa nak dtg bagi alamat. nanti aku poskan undangan... 

that day...26 januari 2009 - just simple akad nikah ceremony kat rumah mak bapak aku nun di Sabah... kalau jemput pon korang tak dpt dtg... kan kan kan?
sbb plan nak kawen masa tu pun quite instant... sebulan sebelum tarikh baru sebok nak urus itu ini... so klu aku jemput... macam tak dan la pulak... :P

so kawan-kawan yang ingat aku dah lupakan korang... sebenarnya tidak sama sekali... korang sentiasa aku ingat... hihihi... 

selangkah ke alam IT

welcome readers...

Assalamualaikum kengkawan... 
actually nih blog aku yg ke berapa tah... yg lama2 tu dah terkubur ditelan zaman...hihi...
oh ye... FYI... blog nih aku create thn lepas lg. tp ada 1 entry je... and.. aku dah delete entry tu.. yelaa... bukak buku baru kan...

lagi satu... sebagai pembuka kepada blog yg taktau apa kesudahannya ini (either akan terbiar jgk ke  nti.. like the others :p) ... memandangkan makin ramai kengkawan yg sudah mula berjinak2 ngn BloGGing neh... so why not? ehehe...

blog ini hanya untuk suka2... 
any FoUL languages... inappropriate contents... maafkan saya...
all materials posted yg bukan dari hasil air tangan aku... CREDITS to the Authors... 
jgn saman saya... saya budak baru belajar... hehehe...

adios amigos... enjoy!!!!