Thursday, June 25, 2009

Officially Mr. & Mrs. Imran (again!) ;)

Okay.. atas permintaan ramai saya telah meng"upload" gambar2 wedding reception kami pada 13 jun yang lepas. Enjoy!!!

kalau anda tidak tahu, ini adalah baju kaum kadazan dusun *requested by encik Imran.

"eh... dah nak mula? cepat2!!"


percubaan aksi merajuk nak minta dipujuk oleh encik Imran... Chak!!! hehehe..

"apa pesen seksi-seksi ni yang??" :p


dah..dah.. jangan buang masa.. encik potografer dah marah tu... :)


Okay... another snapshot...


mimik muka apabila idea gatal datang menyerang....


hehe...


okay... sekian....


eh... ada lagi...


TAKE TWO!!
scene hang tuah dan....


tgh pikir nak buat aksi apa pulak...



ceh! ingatkan mr.potografer tak mula shooting lagi... Itu la..main-main lagi...


Okay.. buat muka skema pengantin sekarang!!!


gatal!!! >:)



chak!!!


"....................."



hik hik hik....


ini la orang kuat di sebalik penggambaran pada hari itu...diterbangkan khas dari semenanjung (untuk tempahan sila emelkan kepada saya *harga bole runding)


oh ya.. lupa pulak kenalkan diorang ini... encik apis dan encik shukery.



khas buat tatapan cucu cicit akan datang.. :D




Alhamdulillah...



we are....






Eh ada tambahan lagi.....



along the trip to Kota Kinabalu... (15 june 2009)

the happy bunch!



kalau bukan dia...
saya!!


yeeehhuuuwwww.....



hehehehe....



pweeeewiittt....



inilah muka batak tengok gunung paling tinggi di Asia Tenggara... hahahaha



posing ala2 boyband... LOL! ingat aku tak upload gambar inih?!!! ... rasakan korang... kekeke...



sekian, terima kasih...



0 comments: